| Název: | Zpracování vepřového masa | | Kat. číslo: | UCVT099 | | Cena: | 250,00 Kč včetně 21% DPH | | Počet stran: | 0 | | Datum vydání: | | | Vydavatel: | Scientia, spol. s r.o. | | |  |
|  | Výuková tabule Zpracování vepřového masa
| | | Anotace: Výuková tabule Zpracování vepřového masa svým zajímavým grafickým pojetím spojuje informace o jednotlivých částech vepřového masa, jeho zpracování (bourání) a kuchyňské úpravě. Je určena především pro výuku technologie masa, zbožíznalství apod. na středních odborných školách a učilištích. Zároveň může být nabízena zpracovatelům a prodejcům masa, masných a uzenářských výrobků, kteří ji mohou použít k informování zákazníka nebo výzdobě svých prodejen a provozoven.
Kategorie: Nástěnné tabule, Ostatní (tabule)
| | | |
|
|